jueves, 25 de octubre de 2012

PREZI



Una sessió de GITIC la vam dedicar a saber utilitzar el programa Prezi. El Prezi és una nova eina que permet trencar l'estructura fixa i lineal de les presentacions "power point". Aquest programa ens permetrà crear presentacions originals i interactives amb una presentació dinàmica i interessant.
Aquest programa de presentacions ens permet explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en  núvol. A més es distingeix per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de presentació.

El text, les imatges i els vídeos i altres mitjans de presentació es posen sobre el llenç i es poden agrupar en marcs i després els usuaris podran triar la mida i la posició dels objectes de la presentació i la manera de com es desplaçen els objectes, així com l'ampliació/allunyament. Per a les presentacions que són només lineals, els usuaris poden fer una ruta de navegació preescrita.

A més a més, cal destacar que poden estar treballant al mateix temps disferents usuaris, de manera que es podran intercambiar idees ja que un usuari pot estar veient el que està fent a la presentació l'altre en qualsevol moment.

Aquesta sesió em va ser molt útil ja que jo només sabia l'existència del "power point" per a fer presentacions i he vist que el Prezi ens permet fer moltes més coses i fer presentacions molt més útils i dinàmiques. A partir d'ara el Prezi em serà molt útil per fer les presentacions dels treballs.

Aquí us deixo la primera prova que vem fer a classe:

 

2 comentarios: