domingo, 28 de octubre de 2012

GOOGLE READER



El Google Reader és una eina que permet redireccionar totes les novetats de les teves webs i blocs preferits en una mateixa pàgina perquè no perdis temps navgeant pr la xarxa. D'aquesta manera la nostra informació estarà organitzada i podrem accedir ràpidament a totes les actualitzacions de les nostres pàgines web.

En realitat el Google Reader no és més que un magatzem on es van colocant totes les novetats de les pàgines que tu selecciones o de les cerques que hagis definit. Però per tal de què això sigui possible cal que aquestes webs que tu seleccionis tinguin un RSS (icona de color taronja, que normalment va acompanyada amb l'etiqueta de "RSS subscriu-te"). A partir d'aquí ens podrem subscribir a les pàgines web que volguem copiant l'adreça d'aquestes al Google Reader.

Un cop creat, el Google Reader recollirà automàticament tots els contiguts que es vagin publicant i a més a més podràs optar per crear una web pública perquè tot el món pugui tenir accés a la informació que el teu Reader hagi recapitulat.

Cal remarcar, que per tal de poder disposar del Google Reader necessites una compte Gmail i és a través d'aquest on podràs accedir a aquest navegador.

A més pots crear-te alertes sobre la informació que vas seleccionant, així és més difícil que se t'oblidi consultar la informació. Aquí deixo una foografia on mostra les alertes d'un usuari:




Aquí us deixo el logotip del RSS i un vídeo on ens fa una petita introducció sobre el funcionament d'aquest sistema RSS:

No hay comentarios:

Publicar un comentario