sábado, 27 de octubre de 2012

GOOGLE CHROME



En les primeres sessions de GITIC vem veure el Google Chrome, el tercer navegador més utilitzat a inernet. És un navegador web desenvolupat per Google  molt ràpid i amb  capacitat de sintetitzar i personalitzar. L'objectiu d'aquest navegador és que els seus usuaris tinguin la informació que busquen i que puguin accedir al les pàgines web el més ràpid possible.


A més a més, aquest navegador té una pàgina de presentació on es mostren amb quadres grans centrats a la pantalla els últims o preferits visitats. Per afegir nosaltres aquests elements a la pantalla ho farem de la següent manera: primer et descarregues el programa i després sobre aquest programa  clicarem a "afegeix a Chrome". A partir d'aquest moment ens apareixerà a la pantalla quan obrirm aquest navegador. Aquí us deixo una fotografia on ens mostra les aplicacions que es mostren quan obra una nova finestra del Chrome:




Per mi va ser molt útil aquesta sessió ja que jo mai havia utilitzat el Google Chrome com a navegador. A més a més és molt cómode ja que tinc les meves aplicacions a l'abast i amb molta rapidesa i a més puc accedir als meus programes des de qualsevol lloc on pugui iniciar sessió amb el Google Chrome.

No hay comentarios:

Publicar un comentario