sábado, 3 de noviembre de 2012

GOOGLE DRIVE



El Google Drive és un servei d'emmagatzamatge d'arxius en línia. Aquest servei esà disponible en ordinadors i portàtils, Android, Mac, iPhone i iPad.
En el Google Drive pots crear documents, fulls de càlcul a l'instant i podràs compartir-los amb els teus companys. Podeu estar treballant a l'hora diferents persones en un mateix document i tot s'anirà desant a l'instant.
A més a més el Google Drive disposa d'una cerca avançada on podràs accedir als teus arxius molt ràipid, i a més, pot buscar continguts per paraules clau i per altres criteris. Fins i tot pot reconèixer objectes en les imatges i textos de documents escanejats.
També obra més de 30 tipus d'arxius diferents directament en el navegador, i vídeos d'alta definició, Adobe Illustrator i Photoshop tot i que no  tinguis els programes  instal·lats.

A més a més, com ja he dit abans pots compartir arxius i carpetes amb les persones que vulguis i decidir si poden veure, modificar o comentar el contigut. També disposa d'un xat per parlar amb altres usuaris.

Una gran avantatge del Google Drive és que pots utilitzar aquesta eina des de qualsevol lloc sense tenir la necessitat de descarregar-te'l.


Com podem veure en aquesta fotografia a la part esquerre hi ha la teva unitat, on tens classificats els teus documents, ja sigun només teus o compartits. També pots classificar els teus documents en carpetes, tot i que a la fotografia no es pot apreciar les diferents carpetes en què l'usuari ha classificat els seus documents. 




Per mi el Google Drive és una eina molt útil ja que puc accedir a la meva compte des de qualsevol lloc sense la precupació d'haver-me'l d'instal·lar i és molt còmode ja que per exemple, a l'hora de fer un trebal amb altres companys ho pots dur a terme des d'aquesta eina sense la necessitat d'haver de desplaçar-te.



No hay comentarios:

Publicar un comentario