jueves, 22 de noviembre de 2012

WINDOWS MOVIE MAKER

Una sessió de GITIC la vam dedicar a treballar amb el programa Windows Movie Maker. El Windows Movie Maker (formalment conegut com a Windows Live Movie Maker) és una característica de Windows que permet crear presentacions i vídeos a l'equip i completar-los amb títols, transicions, efectes, música i inclús una narració per a aconseguir un aspecte profesional. I quan estigui preparat, podràs utilitzar el Windows Movie Maker per a publicar el vídeo i compartir-lo amb qui vulguis. 

A més a més el Windows Movie Maker ofereix la possibilitat de de publicar els teus vídeos en molts tipus de xarxes com : SkyDrive, Facebook, Youtube, Vimeo o Flickr de forma gratuïta. 


També, a part de què ens permet inserir vídeos, imatges, etc, pots animar i donar diferens afectes a la presentació com ara fer que es torni en escala de grisos, en color sèpia, fer que la diapositiva aparegui movent-se d'una determinada forma, fer que canviï de color, etc.





Com podem veure en aquesta fotografia, en la part superior esquerre de la finestra és on està l'apilcació per inserir tant vídeos, imatges, etc.







Us deixo aquí un vídeo que ha utilitzat el Windows Movie Maker:

http://www.youtube.com/watch?v=4b8ZNOdF3HE

Crec que aquest programa pot ser molt útil, sobretot pels nens, així aprenen a fer presentacions i vídeos d'una altra manera i ja es familiaritzen per a crear vídeos més complicats i sofisticats. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario