jueves, 22 de noviembre de 2012

GOOGLE SITES


A la sesió d'avui hem après com funciona el Google Sites i per a què serveix. És un programa que serveix per crear pàgines webs. Aquesta aplicació és gratuïta i és oferida per l'empresa Google. Amb el Google Sites els usuaris poden reunir en un únic lloc i de forma molt ràpida i variada, vídeos, taules, calendaris, presentacions,  arxius, textos, etc. A més a més, permet compartir informació amb facilitat per veure-la i editar-la un grup reduït de col·laboradors, o amb la organització o amb tot el món. Pots accedir al Google Sites directament des de el Google Drive.


Primer de tot, hauràs de posar el nom que vulguis per la teva web i posar la ubicació, un cop fet axiò cliques a "Crea" i ja podràs començar a posar el que vulguis a la teva pàgina web. Per a poder escriure cliques a "edita la pàgina" i des d'allà podràs ecriure el que vulguis, inserir vídeos, taules, imatges, etc. Per crear una altre pàgina en aquesta mateixa web, has de clicar a "pàgina nova" i immediatament s'obrirà una nova pàgina per posar-hi el que vulguis. A més podràs personalitzar-la a la teva manera ja que hi ha moltes plantilles de disseny.

Per mi ha sigut molt útil ja que no sabia com es creaven pàgines web i trobo que per fer-ho des de el Google Sites és molt senzill i és una cosa que pot aprendre tothom. 

Aquí us deixo l'enllaç de la prova que hem fet avui a classe amb el Google Sites: https://sites.google.com/a/blanquerna.url.edu/les-piramides-helena/.

A més a més també us deixo un vídeo on ens explica com crear una pàgina web amb el Google Sites:
http://www.youtube.com/watch?v=PYKyMCeLHtU


No hay comentarios:

Publicar un comentario